Săptămâna Internațională a Bebelușilor Purtați, 2015

 

Săptămâna internațională a bebelușilor purtați este organizată în fiecare an începând cu prima duminică a lunii octombrie, în acest an între 4-10 octombrie.

Anul acesta, la această inițiativă internațională se alătură și Cercul Dulelor Holdvirág și Grupul Babywearing Oradea. Tema evenimentului internațional este Îmbrățișează lumea și, în acest context, tema evenimentului de la Oradea este purtarea bebelușului și purtarea burticii în timpul sarcinii.

Evenimentul de la Oradea începe cu o expoziție de fotografii, care va fi găzduită de restaurantul Vine Summer Garden & Grill (Str. Cloșca Nr. 50; facebook.com/Vine.Summer.Garden.Grill). Fotografiile prezintă mame purtătoare de bebeluși prin prisma lentilelor studioului de fotografie Invisible Photography (http://www.invisible-photography.com/). Expoziția poate fi vizitată pe parcursul întregii săptămâni în orele când restaurantul este deschis, adică zilnic de la ora 13:00 la ora 1:00.

În data de 8 octombrie, de la ora 17:00, Grupul Babywearing Oradea organizează o plimbare pentru promovarea purtatului. Plimbarea pornește din fața teatrului, iar destinația este restaurantul.

De la ora 18:30, Camerzan Orsolya, consultant în purtarea bebelușilor, va ține o scurtă prezentare despre purtarea nou-născuților.

Pe lângă aceasta, dulele Cercului Holdvirág, Hoffmann Kinga, Szabó Orsolya și Cosma Sonja, doresc să prezinte cum se poate începe purtarea deja în perioada sarcinii.

kollazs