Despre poziții de naștere cu o doulă – ședință pregătitoare de 90 de minute pentru naștere

Museum

Cu ocazia întâlnirii de 90 de minute vom prezenta și exersa exerciții care pot ajuta apariția travaliul și îl pot face mai ușor. În afară de aceasta, poți încerca pozițiile de naștere recomandate și poți constata ce anume înseamnă grija unei doule. Te așteptăm pe Tine și pe Tată după săptămâna 34. Pregătiți-vă împreună pentru sosirea bebelașului vostru! (Aduceți-vă echipament de sală comod.)

  • Pregătirea emoțională
  • Încălzirea
  • Pe scurt despre naștere
  • Jocuri
  • Poziții de travaliu, de naștere, exerciții de respirație
  • Relaxare

Trebuie să ținem cont de faptul că travaliul este cu atât mai eficient, cu cât mama reușește mai bine să uite de jumătatea sa rațională și să trăiască partea să strămoșească, instinctuală. Acest lucru înseamnă, într-un anumit sens, că în timpul travaliului trebuie să-și piardă mințile și să se mute în propriul corp. Din acest motiv, sunt deosebit de utile – unele studii susțin că sunt cele mai utile dintre toate metodele – așa-numitele metode de pregătire pentru naștere care se concentrează asupra corpului și care, în loc de cunoștințe auzite sau citite, transmit cunoștințe probate, de la nivelul corpului.
Noll Andrea Nandu: Despre travaliu pentru toți

După pregătire, dacă simți că ai dori ca și în timpul nașterii să beneficiezi de grija doulelor și dorești să o onorezi pe oricare din doulele Cercului Doula Holdvirág cu rugămintea să fie alături de tine când vei naște, îți stăm la dispoziție cu mare bucurie!

Te așteptăm cu drag, singură sau cu tatăl copilului!

Când ne întâlnim: în ultima zi de vineri a fiecărei luni, de la ora 19:00.

Locul întâlnirii: sala de sport a Fundației de Scleroză Multiplă (Str. Buzăului nr. 2B)