Adventi kismamarelaxáció és beszélgetés, Biharkeresztes, 2015. december 17.

Időpont: December 17., 17 órától

Helyszín: Nefelejcs Biztos Kezdet Gyerekház (Biharkeresztes, Kossuth u. 30., a piaccal szemben)

plakat0

Szeretnénk megfejteni, hogy milyen is a kisbabánkra várakozni.  Arra keressük a választ, hogy milyen gondolatok, érzések, elvárások születnek meg bennünk a babánkkal és önmagunkkal szemben a kilenc hónap alatt. A beszélgetést csoportos kismamarelaxáció előzi meg.

Kismama relaxáció
A kismama relaxációnak számos olyan előnye van, ami hosszú távon pozitív befolyással bír mind az

anya, mind a baba jóllétére, a kettejük kapcsolatára.
A nyugodt, szeretetteli, vezetett relaxáció segíti az anyát a babával való kapcsolatfelvételben, az egymással való kommunikációban, odafigyelésben. A baba a méhen belül reagál édesanyja gondolataira, érzéseire, ezekre válaszokat küld. Kutatások támasztották alá, hogy a mamával korán, a méhen belül kapcsolatot létesített babák érdeklődőbbek, nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak lesznek, hiszen biztonságban érzik magukat a világban, továbbá kevesebb probléma alakul ki a várandósság alatt, valamint szövődmény-mentesebb a szülés is. A relaxáció továbbá sokat segít a kismamának a várandóság időszakában fokozottan terhelt testrészeinek ellazításában, a pihenésben, a hormonális változások testi és lelki hatásainak kezelésében. Így oldódik a stressz, a feszültség, a félelem és a szorongás, továbbá a szülés utáni depresszió kockázata is csökken.

A relaxációt Molnár Éva Kinga, pszichológus, relaxációs- és szimbólumterápiás tanácsadó tartja.

A belépés ingyenes, de jelentkezéshez kötött! Részvételi szándékodat december 16.-ig várjuk a dula@holdvirag.ro e-mail címen vagy a 0620/2546 324 telefonszámon.

Megkérjük a kedves érdeklődőket, hogy lehetőleg kisbabák nélkül jöjjetek, a relaxációra és a kismamákra való tekintettel! Köszönjük megértésed!

koszoru