22 noiembrie 2016

Scopurile noastre

Credem în blândețea nașterii, în miracolul corpului femeii, în hrănirea doar cu laptele matern, după cerințele copilului, până la vârsta de șase luni, respectiv în alăptarea pe termen lung, și în educația relațională.

În calitate de doule ale Cercului Doula Holdvirág scopul nostru primordial este oferirea de sprijin fizic, emoțional și sufletesc mămicilor în perioada sarcinii, a nașterii, respectiv a lăuziei. Am dori să ajutăm femeile să aibă o experiență a nașterii frumoasă, să trăiască miracolul nașterii naturale.

Doulele Cercului Holdvilág doresc să ajute familiile care așteaptă copii să ia decizii privind sosirea noului membru al familiei pe baza unor informații autentice.

Pe toată durata travaliului și a nașterii, doulele Cercului Holdvirág oferă mămicilor și partenerilor acestora ajutor și sprijin, în colaborare cu cadrele medicale specializate.

Doulele Cercului Holdvirág susțin nașterea vaginală după ce a avut loc deja una cezariană și scopul lor este reducerea numărului operațiilor cezariene nejustificate. Dorim să ajutăm femeile care au născut prin cezariană în prelucrarea unor eventuale experiențe negative.

Doulele Cercului Holdvirág doresc să ofere sprijin familiilor în prelucrarea traumelor cauzate de pierderea unei sarcini sau de o pierdere perinatală.