"DACĂ FEMEIA NU ARATĂ CA O ZEIȚĂ ÎN TIMPUL TRAVALIULUI ȘI A NAȘTERII, ATUNCI CINEVA NU ÎI ACORDĂ ATENȚIA DE CARE ARE NEVOIE"

Evenimente / Programe

A Holdvirág Dúlakör eseményei és programjai

Discuție fără perdea

Evenimentul vom continua in septembrie! Daca aveti nevoie de un ajutor, cautati-ne pe una din numerele de mai jos! :) Pana atunci sa aveti o vara minunata, plina cu soare si bucurie!

Ajánlott események / Evenimente recomandate

A Holdvirág Dúlakör kismamák és párjaik figyelmébe ajánlja az alábbi aktuális eseményeket Nagyváradon:
Cercul Doula Holdvirág vă recomandă următoarele evenimente din Oradea pentru gravide/mame și partenerii lor:

  • Anyaerősítő workshop

    Link

  • LoveYourBelly tréning

    Link

  • Kismama jóga / Yoga prenatală

    Link

Scopurile noastre

Credem în blândețea nașterii, în miracolul corpului femeii, în hrănirea doar cu laptele matern, după cerințele copilului, până la vârsta de șase luni, respectiv în alăptarea pe termen lung, și în educația relațională.

În calitate de doule ale Cercului Doula Holdvirág scopul nostru primordial este oferirea de sprijin fizic, emoțional și sufletesc mămicilor în perioada sarcinii, a nașterii, respectiv a lăuziei. Am dori să ajutăm femeile să aibă o experiență a nașterii frumoasă, să trăiască miracolul nașterii naturale.

Doulele Cercului Holdvilág doresc să ajute familiile care așteaptă copii să ia decizii privind sosirea noului membru al familiei pe baza unor informații autentice.

Pe toată durata travaliului și a nașterii, doulele Cercului Holdvirág oferă mămicilor și partenerilor acestora ajutor și sprijin, în colaborare cu cadrele medicale specializate.

Doulele Cercului Holdvirág susțin nașterea vaginală după ce a avut loc deja una cezariană și scopul lor este reducerea numărului operațiilor cezariene nejustificate. Dorim să ajutăm femeile care au născut prin cezariană în prelucrarea unor eventuale experiențe negative.

Doulele Cercului Holdvirág doresc să ofere sprijin familiilor în prelucrarea traumelor cauzate de pierderea unei sarcini sau de o pierdere perinatală.

Despre noi

Centrul doula s-a nascut...
Imagini incarcate

Hoffmann Kinga

Când am fost însărcinată cu primul meu copil vroiam să evit spitalul şi naşterea controlată de medici de aceea ne-am pregătit pentru naşterea la domiciliu. Cel mai mult doream ca copilul meu să se nască într-o atmosferă liniştită şi iubitoare >>mai departe>>
Imagini incarcate

Szabó Orsolya

Primul meu copil s-a născut prin cezariană în anul 2004. Cu câţiva ani mai târziu, în timp ce eram însărcinata cu al doilea copil, mi-am dat seama că anii care au trecut de la prima naştere nu au fost suficienţi să mă împac cu ideea că nu am dat >>mai departe>>
Imagini incarcate

Cosma Sonja

La naşterea primului şi până acum singurul meu copil, am fost foare naivă. Credeam că sunt pregătită şi am informaţiile necesare, dar de fapt nu eram. În afară de soţul meu nu am avut pe nimeni care să mă susţină >>mai departe>>

Contactează-ne

Scrie, întrabă cu încredere!