9 szeptember 2015

Célkitűzéseink

Hiszünk a szülés háborítatlan mivoltában, a női test csodájában, az igény szerinti és kizárólagos anyatejes táplálásban a baba hat hónapos koráig, illetve a hosszútávú szoptatásban és a kötődő nevelésben.

A Holdvirág Dúlakör dúláiként elsődleges célunk az édesanyák testi, lelki és spirituális támogatása a várandósság, szülés illetve gyermekágyas időszak alatt. Szeretnénk hozzásegíteni a nőket ahhoz, hogy szép szülésélményben legyen részük és megéljék a természetes szülés csodáját.

A Holdvirág Dúlakör dúlái abban szeretnék segíteni a babát váró családokat, hogy hiteles információk alapján döntsenek az új családtag érkezését illetően.

A Holdvirág Dúlakör dúlái a vajúdás és szülés teljes ideje alatt segítő és támogató hátteret nyújtanak a kismamáknak és párjuknak az egészségügyi szaksegítséggel együttműködve.

A Holdvirág Dúlakör dúlái támogatják a császármetszés utáni hüvelyi szülést és céljuk az indokolatlan császármetszések arányának csökkentése. Császármetszéssel szült nőknek szeretnénk segíteni az esetleges negatív élmények feldolgozásában.

A Holdvirág Dúlakör dúlái támogatni szeretnék a családokat a pre,-és perinatális veszteségek feldolgozásában.