"Ha a Nő nem istennőként tündököl vajúdás és szülés közben, valaki nem bánik vele megfelelően."

Események / Programok

A Holdvilág Dúlakör eseményei és programjai

Szülésfelkészítő

Hétvégi intenzív szülésfelkészítő lesz november 3-5 között. A helyek korlátozott száma miatt jelentkezni szükséges. A jelentkezéseket, illetve kérdéseiteket ide várjuk: 0746946646, illetve dula@holdvirag.ro e-mailen. Jelentkezési határidő október 27.

Teázás Dúlákkal

Következő alkalom témája: a természetes szülés szakaszai.
Várunk szeretettel november 21-én, 18 órától a Posticumban, Nagyvárad, Teiului utca 26 szám alatt!

Kötetlen beszélgetés

Kötetlen beszélgetésre hívunk, ahol feltehed kérdéseid egy szülész-nőgyógyász szakorvosnak. Várunk szeretettel november 18-án, 15 órától az Omni Yoga and Lifestyle Stúdióba, Nagyvárad, Primariei utca 23. szám!

Ajánlott események

A Holdvirág Dúlakör kismamák és párjaik figyelmébe ajánlja az alábbi aktuális eseményeket Nagyváradon:

  • Birthlihght yoga workshop

    Link

  • Anyaerősítő workshop

    Link

CÉLKITŰZÉSEINK

Hiszünk a szülés háborítatlan mivoltában, a női test csodájában, az igény szerinti és kizárólagos anyatejes táplálásban a baba hat hónapos koráig, illetve a hosszútávú szoptatásban és a kötődő nevelésben.

A Holdvirág Dúlakör dúláiként elsődleges célunk az édesanyák testi, lelki és spirituális támogatása a várandósság, szülés illetve gyermekágyas időszak alatt. Szeretnénk hozzásegíteni a nőket ahhoz, hogy szép szülésélményben legyen részük és megéljék a természetes szülés csodáját.

A Holdvirág Dúlakör dúlái abban szeretnék segíteni a babát váró családokat, hogy hiteles információk alapján döntsenek az új családtag érkezését illetően.

A Holdvirág Dúlakör dúlái a vajúdás és szülés teljes ideje alatt segítő és támogató hátteret nyújtanak a kismamáknak és párjuknak az egészségügyi szaksegítséggel együttműködve.

A Holdvirág Dúlakör dúlái támogatják a császármetszés utáni hüvelyi szülést és céljuk az indokolatlan császármetszések arányának csökkentése. Császármetszéssel szült nőknek szeretnénk segíteni az esetleges negatív élmények feldolgozásában.

A Holdvirág Dúlakör dúlái támogatni szeretnék a családokat a pre,-és perinatális veszteségek feldolgozásában.

Rólunk

A Holdvirág Dúlakör három lelkes anyukából alakult Nagyváradon 2015 nyarán.
Uploaded image

Hoffmann Kinga

Dúla, kismamajóga oktató, gyászcsoport vezető – Holdvirág Dúlakör
Első szülésemre tudatosan készültem, titokban otthonszülést terveztünk. Mindennél jobban elakartam kerülni a kórházat, kiakartam küszöbölni a beavatkozásokat és háboritatlan, nyugodt környezetben szerettem volna fogadni a fiam. >>tovább>>
Uploaded image

Cosma Sonja

Dúla, LoveYourBelly oktató – Holdvirág Dúlakör
Első és eddig egyetlen gyermekem születésekor nagyon naiv voltam. Azt hittem elég informált vagyok, de nem voltam és férjemen kívül nem volt megfelelő segítőtársam. >>tovább>>
Uploaded image

Szabó Orsolya

Dúla, szülésfelkészítő – Holdvirág Dúlakör
Első gyermekem 2004-ben jött világra császármetszéssel. Évek múlva, a második gyermekemet várva rádöbbentem, hogy az elmúlt évek során nem tudtam feldolgozni, hogy nem természetes módon adtam életet gyermekemnek. >>tovább>>

Lépj kapcsolatba velünk

Írj, érdeklődj, kérdezz bátran!