"Ha a Nő nem istennőként tündököl vajúdás és szülés közben, valaki nem bánik vele megfelelően."

Események / Programok

A Holdvirág Dúlakör eseményei és programjai

Születés Hete 2019

Idén is Születés Hete rendezvény Nagyváradon, 2019 május 6-10. között.

Szent László Napok 2019

Szeretettel várunk az idei Szent László Napok alkalmával is június 29-én, szombaton a Várkertben felhúzott Baba-mama sátorban!

Ajánlott események / Evenimente recomandate

A Holdvirág Dúlakör kismamák és párjaik figyelmébe ajánlja az alábbi aktuális eseményeket Nagyváradon:
Cercul Doula Holdvirág vă recomandă următoarele evenimente din Oradea pentru gravide/mame și partenerii lor:

  • Anyaerősítő workshop

    Link

  • LoveYourBelly tréning

    Link

  • Kismama jóga / Yoga prenatală

    Link

CÉLKITŰZÉSEINK

Hiszünk a szülés háborítatlan mivoltában, a női test csodájában, az igény szerinti és kizárólagos anyatejes táplálásban a baba hat hónapos koráig, illetve a hosszútávú szoptatásban és a kötődő nevelésben.

A Holdvirág Dúlakör dúláiként elsődleges célunk az édesanyák testi, lelki és spirituális támogatása a várandósság, szülés illetve gyermekágyas időszak alatt. Szeretnénk hozzásegíteni a nőket ahhoz, hogy szép szülésélményben legyen részük és megéljék a természetes szülés csodáját.

A Holdvirág Dúlakör dúlái abban szeretnék segíteni a babát váró családokat, hogy hiteles információk alapján döntsenek az új családtag érkezését illetően.

A Holdvirág Dúlakör dúlái a vajúdás és szülés teljes ideje alatt segítő és támogató hátteret nyújtanak a kismamáknak és párjuknak az egészségügyi szaksegítséggel együttműködve.

A Holdvirág Dúlakör dúlái támogatják a császármetszés utáni hüvelyi szülést és céljuk az indokolatlan császármetszések arányának csökkentése. Császármetszéssel szült nőknek szeretnénk segíteni az esetleges negatív élmények feldolgozásában.

A Holdvirág Dúlakör dúlái támogatni szeretnék a családokat a pre,-és perinatális veszteségek feldolgozásában.

Rólunk

A Holdvirág Dúlakör három lelkes anyukából alakult Nagyváradon 2015 nyarán.
Uploaded image

Hoffmann Kinga

Dúla, kismamajóga oktató, gyászcsoport vezető – Holdvirág Dúlakör
Első szülésemre tudatosan készültem, titokban otthonszülést terveztünk. Mindennél jobban elakartam kerülni a kórházat, kiakartam küszöbölni a beavatkozásokat és háboritatlan, nyugodt környezetben szerettem volna fogadni a fiam. >>tovább>>
Uploaded image

Cosma Sonja

Dúla, LoveYourBelly oktató – Holdvirág Dúlakör
Első és eddig egyetlen gyermekem születésekor nagyon naiv voltam. Azt hittem elég informált vagyok, de nem voltam és férjemen kívül nem volt megfelelő segítőtársam. >>tovább>>
Uploaded image

Szabó Orsolya

Dúla, szülésfelkészítő – Holdvirág Dúlakör
Első gyermekem 2004-ben jött világra császármetszéssel. Évek múlva, a második gyermekemet várva rádöbbentem, hogy az elmúlt évek során nem tudtam feldolgozni, hogy nem természetes módon adtam életet gyermekemnek. >>tovább>>

Lépj kapcsolatba velünk

Írj, érdeklődj, kérdezz bátran!